Ladies Lifestyle Event
Volgend event : datum wordt nog bekend gemaakt

Routebeschrijving Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy bereiken? Of je nu met de auto, op de fiets of per openbaar vervoer naar Ahoy komt: je vindt ons makkelijk. Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport. Met 2.000 eigen parkeerplekken vind je altijd een veilige parkeerplaats bij Ahoy.

Adres: Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam


PARKEREN BIJ AHOY

Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Je betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Dat kan! Voor €17,50 boek je een gegarandeerde plek, dit bedrag is inclusief BTW.


MET HET OV NAAR AHOY
Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.


MET DE FIETS NAAR AHOY

Spring maar achterop bij mij, achterop m’n fiets. Gers Pardoel zong het al! Je stalt je Rotterdamse tweewieler bij Ahoy lekker voor de deur in een prima (onbewaakte) fietsenstalling.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ahoy. Klik hier

Like ons op Facebook, er zijn altijd leuke acties en krijg alle nieuws als eerste binnen!

6e editie Ladies

Lifestyle Event in