Ladies Lifestyle Event 

Volgend event : datum wordt nog bekend gemaakt

Zonder onze partners geen event, dus we stellen ze graag aan jullie voor. 

 
Winkelen in sprankelend Londen?
De wereld verkennen en verre oorden bezoeken?

Het is allemaal mogelijk met British Airways!

British Airways vliegt tot maar liefst vijf keer per dag van Rotterdam The Hague Airport naar London City Airport. Dankzij de uiterst centrale ligging van de luchthaven ben je in slechts een klein half uur in hartje Londen en liggen de prachtige winkelstraten maar ook de belangrijkste bezienswaardigheden binnen handbereik. Vanwege de kleinschaligheid van zowel Rotterdam The Hague Airport als London City Airport, ervaar je veel gemak en wordt bovendien veel tijd bespaard. Ideaal voor bijv. een korte citytrip. En ook goed om te weten: onze tarieven zijn uiterst aantrekkelijk geprijsd!  

Wereldwijd staan meer dan 170 bestemmingen tot je beschikking vanuit een van de twee andere luchthavens in Londen (London Heathrow en London Gatwick). Of je nu de oude Aziatische culturen, de natuurlijke schoonheid van Afrika of een van de opwindende steden in de Verenigde Staten wil ontdekken, wij brengen je er graag naar toe.

Kom aan boord van een van de vele dagelijkse vluchten vanuit Amsterdam of Rotterdam en vlieg gemakkelijk en comfortabel naar je bestemming. Onze bemanning zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Bij British Airways staan service en comfort in een hoog vaandel. Ieder detail zorgt ervoor dat de reis zo plezierig mogelijk verloopt.

Al 25 jaar de beste rondvluchten Sand Air vliegt vanaf Rotterdam The Hague Airport en Zeeland Airport. Voor rondvluchten, proeflessen, vlieglessen, foto/filmvluchten en luchtreclame. Wij staan bekend om de vriendelijke, zeer gastvrije ontvangst en kwaliteit.


Wil je ook een keer in een ontspannen huiselijk sfeer of op een leuke buitenlocatie een fotosessie doen? Alleen, met z’n tweeën, met de hele familie of met een groep vrienden, neem dan vrijblijvend contact op met ons.