Ladies Lifestyle Event
Volgend event : datum wordt nog bekend gemaakt


Dineren in Ahoy.


Restaurant Rivers

Dit selfservice restaurant bevindt zich in Ahoy Plaza. De gast kan zelf een keuze maken bij de verschillende buffetten. Hier doen ze aan 'front cooking’, dat betekent: kakelverse, gezonde ingrediënten en voor je neus bereid, snel en geheel naar jouw smaak.


Het assortiment bestaat onder andere uit hippe sapjes, verse knapperige en rijkelijk belegde broodjes en uit wisselende warme gerechten. Het restaurant heeft een capaciteit van 700 zitplaatsen.


Openingstijden Rivers: 14:00 tot 20:00


Vanzelfsprekend worden er ook diverse hapjes en drankjes geserveerd in de foyerzaal van het Ladies Lifestyle Event.


Foyerbar

Bij de bar in de foyer zullen we een zitgedeelte creëren met laag meubilair, afgewisseld met statafels en krukken. De gasten kunnen drankjes verkrijgen bij de bar, waaronder koffie en thee, fris, wijn en prosecco. Op de bar staan ook etagères waar de gasten overheerlijke muffins en brownies kunnen kopen. Ook zijn er items van Koekela verkrijgbaar zoals cookiebars en overheerlijke taarten zoals citroentaart en worteltaart.


Rond borreltijd kunnen de dames ook heerlijke hapjes verkrijgen, zoals bitterballen, brood met smeersels en tapasplanken, lekker en gezellig voor bij een glaasje wijn


Like ons op Facebook, er zijn altijd leuke acties en krijg alle nieuws als eerste binnen!

6e editie Ladies

Lifestyle Event in